hokejske drsalke REVO TORQ

Ocena 3.15 (Št. ocen: 33)

Proizvajalec:Tempish
Dobavljivost:Dobavljivo.
Stroški dostave:4,88 €
108,21 € 135,27 €
108,21 €


Velikost:  


Deli z ostalimi: Pošlji vprašanje

Hokejske drsalke REVO RSX so namenjene aktivnim hokejistom srednjega in visokega nivoja tekmovanja. Ogrodje je izdelanao iz zelo vzdržljivega, togega termoplastičnega CYBER 385 materiala. Celoten čevelj je anatomsko integralno oblikovan v enem kosu. Uporabljena tehnologija in materiali zagotavljajo igralcem veliko boljše udobje, večjo moč drsanja, boljšo zaščito stopal in še posebej pomembno majhno težo čevlja. Notranji material - CAMBRA brušeni najlon, je vpojni material, ki pomaga odvajati vlago iz nog. Anatomski vložek je vstavljen znotraj drsalke tako, da se zagotovi stabilno pritrditev noge v drsalko.  Zahvaljujoč konstrukciji, uporabljenim materialom in proizvodnim tehnologijam so bile dosežene izjemne lastnosti drsanja - visoka trdnost, zelo udoben občutek med drsanjem in odlična samozavestnost manevriranja - vse to z zelo sprejemljivo težo.  Izjemno anatomsko oblikovanje ogrodja s tehnologijo MEMORY OPTIMAL FIT, na področju gležnja in Ahilove tetive se uporabljajo povoji s pomnilnikom CLEERON 013S in CLEERON MEMORY v dveh slojih, ki omogoča, da se drsalka prilagodi obliki nogi in zagotovi prijeten občutek med igro z visoko stopnjo nadzora. Hokejska drsalka je opremljena s TEMPISH AIR rezilom. Okrepljene vezalke so odporne na obrabo z abrazivom in omogočajo stiskanje ogrodja k nogi v skladu z individualnimi zahtevami vsakega igralca. Trdnost celotne drsalke se poveča s tankim podplatom iz izredno trdega najlona.  Drsalka je narejena iz termoplastičnih materialov, ki bi jih lahko idealno prilagodite s segrevanjem v pečici za prilagoditev vaši nogi.

Velikosti: 40 - 47

Dolžina stopala:

velikost: 40 - 25,4 cm

velikost: 41 - 26,2 cm

velikost: 42 - 26,9 cm

velikost: 43 - 27,5 cm

velikost: 44 - 28,5 cm

velikost: 45 - 29 cm

velikost: 46 - 29,5 cm

velikost: 47 - 30,5 cm

Značilnosti

  • Priporočljiva uporaba: |za vrhunske in ostale igralce| 
  • Notranji material: CAMBRA brušen nylon, anatomski odstranljivi vložek
  • Konstrukcija jezika:  Anatomski 2-delni jezik, 3D konstrukcija, material - poseben odporen PVC - (lahek-fleksi 3D) + klobučevina 9 mm z notranjo stabilnost
  • Konstrukcija: Nova zelo anatomska notranja oblika čevlja v območju gležnja nad gležnju in Ahilove tetive, ojačan z enodelnim lupino iz materiala CYBER 385. Proizvodna tehnologija: MEMORY OPTIMAL FIT za tesno in udobno pritrditev noge v drsalko.
  • Vložek: Anatomski vložek iz CLEERON 013S in CLEERON spominskim materialom v dveh plasteh
  • Pritrjevanje: Vezalke, pokrite

 

Oglejte si še:

TAGI: hokejske drsalke Revo TORQ Tempish profesionalne hokejske drsalke

Priporočamo

Zaznamki TAGS