rolerji ZERON

Ocena 2.5 (Št. ocen: 16)

Proizvajalec:Tempish
Dobavljivost:Dobavljivo.
Stroški dostave:3,66 €
237,92 € 237,92 €

   


Deli z ostalimi: Pošlji vprašanje

ZERON model rolarjev je iz nove serje Tempish rolarjev, ki so nastali na bazi novih odpornih materialov in tehnologij. Rolerji ponujajo rolerašu izjemno udobno vožnjo z njimi, ter opmogočajo individualno nastavitev tako samega podvozja kot čevlja glede na preference vsakega uporabnika. Namenjeni so predvsem zahtevnejšim rolerašem in tistim, ki vedo kaj hočejo od rolarja. Omogočajo rolanje pri visokih hitrostih in hkrati ostajajo lahkotno igrivi pri samih zavojih.

Kalup rolarja je narejen iz kompozitnih materialov baziranih na Nylonu. Zgornji del rolarje okoli predela gležnja, je dodatno utrjen kar omogoča dobro pozicijo in stabilnost noge. Spodnji del noge je primerno zožan, da boljše oprime nart. Roler je opremljen z Velcro paščkom in AUTO LOCK klipsno za boljše zategovanje. Na spodnjem delu rolarja pa so v pomoč tudi vezalke. 

Notranji del rolarja je narejen iz dvodelne podloge, na osnovi mehke spominske pene in lateksa. Dodatna zaščitna podloga s spominsko peno je na predelu ahilove tetive in gležnja, kar omogoča boljšo stabilizacijo noge v rolerju. 

TEMPISH ZERON je opremljen s Pro Skate 3x110mm podvozjem, ki omogoča najboljše razmerje hitrosti in okretnosti rolerja! Hitrost omogočajo 3x 110mm kolesa, okretnost pa dolžina podvozja:

 276mm (velikosti 37-43)

 293mm (velikosti 44-47)

Podvozje Pro Skate je narejeno iz aluminija 6063 po CNC tehnologiji. Podvozje je pritrjeno na čevelj z osrednjimi vijaki, ki omogočajo individualno premikanje glede na želje posameznika. Na rolerju so kolesa iz serije RADICAL, ki spadajo med višji nivo koles, dobro absorbirajo luknjaste ceste in se obrabljajo počasi. V samih kolesih so ABEC 9 CHROME ležaji. 

Barva: Oranžna, Bela

Velikosti: 36-47

TAGI: ZERON rolarji inline rolarji fitnes rolarji rolarji 3 x 110 mm Tempish

Priporočamo

Zaznamki TAGS