RSC-X inline skate

   
  

RSC-X rolerji

Ocena 2.32 (Št. ocen: 28)

Proizvajalec:Tempish
Dobavljivost:Dobavljivo.
384,30 € 384,30 €

   


Deli z ostalimi: Pošlji vprašanje

Nova generacija freestyle rolerjev TEMPISH RSC -X je pripravljena za izvajanje najbolj zahtevnih freestyl trikov. Carbonska manšeta iz najlona je ojačana s steklenimi vlakni, natančno izdelano podvozje z novo revolucionarno pritrditvijo 1. in 4. kolesa, z možnostjo nastavitve nosilca, anatomsko oblikovan, na narti microbuckle, notranjost z spominsko peno - vse te možnosti bodo omogočilo boljši, hitrejši in zanesljivejši nadzor nad vašim rolanjem in gibanje.

Ta revolucionarni model TEMPISH odpira povsem novo kategorijo freestyle rolanja - namenjen je za prave strokovnjake in športne frirajderje. Zelo dobro anatomsko oblikovana karbonska lupina drži nogo v optimalnem položaju, hkrati pa omogoča dovolj prostora za gibanje, medtem ko izvajate trik ali slalom. Na zunanji lupini uporabljamo več novih materialov PU mikrovlaken. Ti novi materiali so zelo odporni na abrazijo,  so lahki, vendar čvrsti in z minimalno sposobnostjo absorbcije vode. Te lastnosti zagotavljajo uporabo  dolgo časa, tudi v različnih  pogojih.

Zunanjo zaščito narta je zelo enostavno zamenjati. Roler je opremljen s širšimi samo zategovalnimi vezalkami, ki onemogočajo rahljanje, hkrati pa materiali omogočajo optimalno gibanje uporabnika. Zapiralni trak na narti ima križno konstrukcijo, drugi trak pa z mikrobuckle zapenjanjem. Zgornja zaponka je narejena iz alu litine in pokrita, da ne moti pri izvajanju trikov.

 
Celotna struktura rolerja je namenjen doseganju najožje možne oblike, da bi bilo čim lažje izvesti potrebne gibe obeh rolerjev blizu skupaj. Podložni material je opremljen s spominsko peno. Po kratkem času se notranja oblika rolerja prilagodi posameznemu uporabniku oz njegovemu stopalu! Notranjost je opremljena še s fino mrežico, ki preprečuje zdrs. Ob straneh je izdelan iz finega mrežastega materiala, integrirani vložek pa zagotavlja dolgo uporabo rolarjev. Znatno znižanje obloge okrog Ahilove pete zagotavlja lažje rolanje na sprednjem kolesu.  
 
 
 
Roler je opremljen s podvozjem nove konstrukcije DOUBLE EXTRA L +S.Skate
is equipped with a chassis of a new construction DOUBLE EXTRA L + S. Vijaki pa prvem in četrtem kolesu so ekscentrični in omogočajo pritrditev koles drugih koles oz. rockeringa, ko sta 1. in 4. kolo na theh. Robustna konstrukcija in uporabljeni materiali lahko preneseno največje obremenitve.

Kolesa: TEMPISH FREE-S, trdote 85A with, velikosti 4 x 76 mm za velikosti čevlja 37-40 in 4x80mm za velikosti čevlja 41-46, imajo dolgo življenjsko dobo in dajejo optimalno možnost slidinga. 


Ležaji ABEC 9 chrome top-speed, visoko precizni, z olje podmazani in opremljeni z gumijastimi podložkami, ki omogočajo lahko odstranitev.

Velikosti: 37-46

Dolžina stopala:  

37 - 24,0 cm

38 - 24,6 cm

39 - 25,3 cm

40 - 25,0 cm

41 - 26,5 cm

42 - 27,2 cm

43 - 27,8 cm

44 - 28,6 cm

45 - 29,0 cm

46 - 29,6 cm

Oglejte si še:

TAGI: freestyle rolerji profesionalni freestyle rolerji street rolerji Tempish

Zaznamki TAGS