TRINITY EX in-line skate

   
  

TRINITY EX rolerji

Ocena 2.23 (Št. ocen: 30)

Proizvajalec:Tempish
Dobavljivost:Dobavljivo.
Stroški dostave:3,66 €
167,75 € 167,75 €


Velikost:  


Deli z ostalimi: Pošlji vprašanje

Posebni ulični rolerji TRINITX EX so namenjeni za freestyle rolanje na poligon, v mestu, na parkiriščih, ter tudi za klasično rolanje. Rolerji TRINITY EX so namenjeni za rekreacijo, napredne in izkušene uporabnike. Rolerji TRINITY EX temeljijo na zelo priljubljenem modelu TRINITY, ki je izboljšan. Roler je bila prilagojen v skladu z zahtevami izkušenih freestyle rolerajev. Dvojni prvak Češke v freestyle rolanju Tomáš Brandejs je sodeloval pri njegovem razvoju. Roler TRINITY EX je v naslednjih podrobnostih izboljšan:

1. spremenjena je bila zgornja sponka na notranji strani čevlja - zaponka so zavrti za 180 ° in je dopolnjena s trakom

2. Rolerji so sedaj opremljena z višjo kakovostjo koles, ki imajo izboljšano vzdržljivost.

3. Notranja podloga je bil spremenjena v osrednjem zgornjem zadnjem delu - tako je zdaj mehkejše in lažje izvajanje nekaterih freestyle trikov.

4. Okrepljen PVC del je spremenjen in odstranjen jezik v zgornjem srednjem delu, prav tako za lažje izvajanje nekaterih freestyle trikov in boljšo stabilizacijo v osrednji položaj. Stabilen okvir daje uporabniku določeno podporo, vendar pa še vedno zagotavlja dovolj svobode gibanja stopala za vse freestyle funkcije, vključno tistih najtežjega nivoja. Okvir in podvozje sta razvita tako, da preneseta visoke obremenitve v ekstremnih pogojih. Nart se zategne z microbuckle glede na individualne potrebe uporabnika. Sponka za zgornje zapenjanje zagotavlja natančno kontrolo stopala. Anatomska oblika notranje obloge zagotavlja udobje rolanja. Podvozje je opremljeno s štirimi RADICAL kolesi, ki zagotavljajo odlične manevrske sposobnosti, hitrost in vzdržljivost. Ležaji ABEC 9 chrom steel in kolesa kvalitete Hi-rebound zagotavljajo odlične vozne lastnosti.

Razmerje med luknjami na ohišju: 150,165,180 mm.

Dolžina podvozja: 240 mm

Vijaki za kolesa: single sided 8 mm.


  Velikosti: 38-45

Pri velikosti 38 sta srednja dva kolesa velikosti 76 mm, zunanja pa 72 mm / 85 A, pri velikostih 39-45 sta srednja kolesa velikosti 80 mm in zunanji kolesi 76 mm / 85 A.

Dolžina stopala:

38 - 24,7cm

39 - 25,6 cm

40/41 - 26,5cm

42 - 27,3 cm

43 - 28,0 cm

44 - 28,8 cm

45 - 29,4 cm

Oglejte si še:

TAGI: street rolerji rolerji Tempish freestyle rolanje

Zaznamki TAGS