Dostava

DOSTAVA

Izdelki naročeni do 10:00 ure gredo na pot v najkrajšem možnem času. Če so na zalogi v centralnem skladišču običajno še isti dan. V kolikor izdelek ni na zalogi na centralnem skladišču, je dobavni rok do 8 dni.
Da bi naročene artikle dostavili kar se da hitro bomo vedno izbrali najbolj optimalno pot. To je paketna dostava, kar pomeni, da dostavo lahko pričakujete že naslednji dan po naši odpremi. Če vas ob dostavi ni na navedenem naslovu vam kurir pusti obvestilo in se lahko sami zmenite za čas prevzema blaga.

Artikle lahko prevzamete tudi osebno na našem prevzemnem mestu B2MS d.o.o., Na sejmišču 2, Kranj, ob predčasni najavi na info telefon.

Poleg tega lahko na prevzemnem mestu izkoristite tudi priložnost za pogovor z našimi referenti, ki bodo radi svetovali o uporabi kupljenih artiklov ali o prihodnjih nakupih.

STROŠEK DOSTAVE

Strošek dostave je napisan po rednem ceniku  Pošte Slovenije.

Manjše pakete do teže 0,5 kg do teže 10 kg pošiljamo preko Pošte Slovenije. Za vse večje pošiljke uporabljamo paketno distribucijo in zaračunavamo stroške dostave po njihovem ceniku.


Zaznamki TAGS