Floorball vse bolj priljubljen – z našimi artikli boste navdušeni tudi vi!

Floorball je zabavna, hitra igra v stilu hokeja, ki se igra stoje, z uporabo lahkih palic in plastične žogice. Izvira v Združenih državah Amerike, kjer so ga igrali v šolah pri urah športne vzgoje v 50ih letih prejšnjega stoletja. Največjo popularnost pa je dosegel, ko si ga začeli igrati študenti na Finskem in Švedskem. V zadnjem času se njegova priljubljenost samo še povečuje, in Slovenija pri tem ni izjema. Vemo, da smo Slovenci navdušeni športniki in radi stečemo tudi po travi ali se preizkusimo v dvoranskih športih. Zato je ta šport odlična kombinacija gibanja in izzivov. Vso opremo za ta zabavni in blagodejen šport najdete v naši spletni prodajalni, lahko pa se pri nas oglasite osebno in jo preizkusite na lastnih nogah, saj strankam omogočamo preizkuse celotnega asortimaja. Igra je primerna za vse starostne skupine, spole in družbene sloje, saj ne zahteva posebne opreme ali priprav.

Floorball

V ponudbi floorball oprema znanih proizvajalcev za vaš varen korak

Floorball oprema iz naše ponudbe je znamke Tempish, poznane po svoji kakovosti in tehnološki dovršnosti. Pri nas najdete vse od palic do golov in vsega potrebnega, da boste v igri kvalitetno in dolgo uživali. Tako se boste pridružili številnim navdušencem nad floorballom po vsem svetu. Zgodovina te igre vodi namreč iz ZDA do Evrope, kjer je floorball pridobil veliko popularnost v šolah in mladinskih organizacijah, najprej po vsej Skandinaviji in ostalih celih celine. Mednarodna organizacija za to igro je bila ustanovljena leta 1986, v njej pa so bile prve članice ravno Švedska, Finska in Švica. Čeprav ta šport v različnih državah nosi razna imena, pa ga označuje izjemna dostopnost in zabavnost, zato je tako priljubljen. Slovenija ni izjema in pri tem vam radi pomagamo s kakovostno in varno floorball opremo z naših polic. Floorball je dejansko podoben hokeju, vendar se ga ne igra na ledu, zato ga veliko profesionalnih klubov v Evropi uporablja kot koristen trening izven sezone, s katerim krepijo spretnosti s palicami in hitrost v nogah. Igrata vedno dve ekipi, ki lahko uporabljata največ 20 igralcev vsaka, pri čemer se postroji 5 igralcev in golman. Običajna formacija ekip je v dveh krilih, en center, dva branilca in vratar. Igra se trikrat po 20 minut. To so neka splošno sprejeta pravila, seveda se lahko prilagodijo, če igrate v neformalnem okolju, za zabavo in za rekreacijo. V vsakem primeru bodo izdelki iz naše ponudbe vaši zvesti spremljevalci za zdravje in užitek.

Na naših spletnih policah najdete palice za floorball in golmansko opremo za floorball

Ker je floorball primeren za vsakogar, ga je lahko začeti igrati, potrebujete le dobre palice za floorball in na ekipo tudi kvalitetno golmansko opremo za floorball. Številne skupine so se v celoti opremile z našo floorball opremo, ki vam jo radi priporočamo in vam svetujemo. Ne glede na vašo starost, fizično kondicijo ali spol lahko začnete s tem športom že danes in zabava se lahko prične. Seveda bodo morda prvi posegli po palicah za floorball ravno hokejski navdušenci, se pa floorball od hokeja tudi razlikuje. Ne potrebujete namreč znanja drsanja, pa tudi pravila so veliko bolj mehka in primerna za mešane starostne skupine. V primerjavi z rolanjem ali hokejem je floorball tudi bolj cenovno dostopen, saj poleg palic in ekipne golmanske opreme za floorball potrebujete le še dobre dvoranske športne copate. Za golmane pa imamo na zalogi čelade in ščitnike, saj palic ne uporabljajo.

Floorball oprema

Poleg floorball trgovine na spletu najdete tudi vse ostale izdelke iz naše ponudbe

Kot lahko razberete, je ta šport zelo podoben hokeju na ledu, kar lahko opazite tudi po izdelkih iz floorball trgovine na spletu. Naše podjetje je namreč izjemno naravnano na uporabnika, zato vam vse izdelke, tudi za ostale športe iz naše ponudbe, predstavljamo na spletu, kjer jih podrobno opišemo. V spletni trgovini najdete tudi promocije in akcije, ki bodo gotovo dobrodošle pred prazniki. Morda pa je ravno zdaj čas, da preizkusite nekaj novega. Poleg fizičnih koristi je pri tej igri zelo dobrodošel socialni stik, saj prek igranja spoznate druge igralce in druge ekipe. Prirejajo se turnirji, zato je to tudi priložnost za potovanja in spoznavanje novih kultur. Mednarodna floorball federacija je telo, ki je zadolženo za upravljanje tekmovanj na svetovnem nivoju in zdaj zajema že 32 članic. Priljubljenost tega športa samo še raste, največ igralcev pa najdemo v Severni Evropi. Kljub temu ga radi igrajo tudi na tako različnih krajih kot so Avstralija, Kanada, Indija, Malezija, Pakistan, Singapur, ZDA in Brazilija. Po nekaterih ocenah naj bi bilo neformalnih igralcev na svetu kar okoli poldrugi milijon. Vsem je skupno, da poskrbijo za svoje telo in duha, saj je floorball odlična aerobna vadba, krepi mišice in obvladuje stres. Poskrbite za dvoje zdravje in se nam pridružite. Z našimi izdelki ste v dobrih rokah oz. na stabilnih nogah. Oglasite se nam po telefonu, elektronski pošti ali osebno!


Zaznamki TAGS